Skip links

Dakpannen Schoonmaken Bussum

Dakpannen ontmossen Bussum

Wilt u uw dakpannen ontmossen in Bussum? Wij helpen u daar graag bij. Mos en algen zorgen binnen de kortste keren voor dakschade en daarom is regelmatig dakpannen ontmossen aan te raden. Na het reinigen kunt u vervolgens uw dak laten impregneren of een coating laten aanbrengen, zodat het mos na verwijdering voorlopig ook weg blijft. Hoewel sommige mensen ervoor kiezen zelf het mos te verwijderen van hun dak, is het aan te raden een professional in de arm te nemen. Mos verwijderen te Bussum is een precies werkje en bij een onjuiste behandeling kan het dak beschadigd raken.

Mos verwijderen Bussum

Waarom dakpannen ontmossen Bussum?

Wanneer u regelmatig het mos laat verwijderen, zal uw dak langer meegaan. Dakpannen worden poreus onder de invloed van mos en op platte daken zorgt de begroeiing al snel voor lekkages. Daarnaast zal op den duur uw dakisolatie verslechteren, waardoor uw stookkosten omhoog gaan. Het is natuurlijk beter dit soort zaken te voorkomen dan te genezen. Regelmatig het dak mosvrij maken is op de lange termijn kostenbesparend. U verlengt de levensduur van uw dak en na het mos verwijderen in Bussum ziet uw dak er ook nog eens eens stuk mooier uit!

Dakpannen ontmossen Bussum

Hoeveel kost mos verwijderen Bussum?

Niet alleen het aantal vierkante meters van uw dak wordt in de berekening opgenomen, maar ook het soort dakbedekking. Zo vragen keramische dakpannen om een andere aanpak dan betonnen dakpannen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om na het mos verwijderen in Bussum direct uw dak door ons te laten coaten of impregneren. Deze combinatie kost u in de eerste instantie wat meer, maar in de toekomst zal het onderhoudskosten besparen. Voor een exacte prijs voor het dakpannen ontmossen in Bussum kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Prijzen opvragen?
Return to top of page
Open chat
Hallo,
Kunnen wij u van dienst zijn?
Powered by